Moretti Ambassadeurs

Moretti LAB werkt samen met de beste Italiaanse / Nederlandse professionals in de pizzeria-, banket- en bakkerijsector om opleidingen aan te bieden die de wereld van bakken verdiepen en verkennen. De ervaring van onze trainers is de extra rijkdom van de Moretti LAB Academy. 

Onze Ambassadeurs kunnen u ook perfect begeleiden bij het ontwikkelen van uw pizza concept, uitleg geven over het proces, begeleiden van het proces en het borgen.

De Pizza Academy: 
De Pizza Academy wil pizza in Nederland lekkerder, gezonder en toegankelijker maken. Niet alleen binnen de Nederlandse horeca of catering, maar ook in het retail kanaal kan het product pizza dezelfde ‘upgrade’ krijgen als koffie, friet of hamburgers de laatste jaren hebben doorgemaakt. Daarmee ontstaat voor de consument een grotere keuze in smaak (beleving) en voedingswaarde en voor professionals een commercieel nog interessanter product. Tevens krijgt hiermee het vak van pizzaiolo meer waardering en statuur, belangrijk voor de werving van nieuwe vakmensen. Een verbetering van de kwaliteit draagt ook bij aan de voedingswaarde, waarmee de slechte reputatie van pizza op dit gebied een positieve impuls kan krijgen.

Meer info: https://www.pizzaacademy.nl

Viva la Pizza:
Viva la Pizza is een idee van Simon Giaccotto. Aan zijn achternaam hoor je al dat er Italiaans bloed door zijn aderen stroomt! Vader Giaccotto komt van Sicilië, om precies te zijn uit Sortino. Een dorp tussen Catania en Siracusa. Het gebrek aan werkgelegenheid bracht hem naar Nederland waar hij zijn gezin stichtte.

Meer info: https://www.vivalapizza.nl 

Van Gestel grootkeukens: 

Nick Schutten, culinair adviseur over Moretti Forni;

Na een zorgvuldig onderzoek hebben we bij Van Gestel gekozen om samen te werken met het merk Moretti Forni. Deze keuze hebben we weloverwogen en bewust gemaakt, want zoals onze culinair adviseur zegt: “het is de Ferrari onder de pizzaovens”. Voor ons staat Moretti Forni voor kwaliteit. Dankzij ons grote Moretti Forni assortiment is er voor ieder concept en budget een passende oven. Van exclusieve uitvoeringen tot instapmodellen, van opties met stoom tot temperaturen tot 510 graden, voor alle ovens geldt: ze zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor perfecte bakresultaten. 

Meer info: https://www.vangestelhoreca.nl/moretti-forni/

AKE-Ideal NordCap Marcel Losekoot de Pizza Academy ambassadeur  Moretti Forni

Marcel Losekoot

AKE-Ideal NordCap Salvatore Germana de Pizza Academy ambassadeur  Moretti Forni 1

Salvatore Germana

Simon Giaccotto

Simon Giaccotto

Massimiliano Crocetti Moretti Forni Ambassadeur AKE Ideal NordCap

Massimiliano Crocetti

Nick Schutten ambassadeur Moretti Forni AKE Ideal NordCap

Nick Schutten

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND