Moretti Forni Pizzaforum

Pizza is onverminderd populair: vooral in de to-go, foodservice, delivery, foodretail en horeca is pizza in de meest uiteenlopende variaties erg populair. Vooral lichte, knapperige en traditionele creaties die opnieuw worden geïnterpreteerd, zijn populair. Lange rusttijden voor het pizzadeeg en uitgebalanceerde toppings maken van de Italiaanse klassieker een welkome lichte snack.

Onze ambassadeurs staan klaar om restauranthouders, speciaalzaken, (supermarkt)-ketens, en adviseurs te helpen bij het implementeren van een individueel pizzaconcept:

"Het bewustzijn van echt goede pizza's is zowel onder restauranthouders als hun gasten toegenomen. Je kunt zeggen dat er nu een echte pizza-levensstijl is ontstaan. De potentie voor een grote verscheidenheid aan conceptvarianten is navenant groot. Samen kunnen we je pizzawereld helemaal ontwikkelen. volgens uw wensen. "

Wij organiseren ook 6 maal per jaar een Pizza forum in 1 van onze Moretti LAB's in Nederland. Wij gaan in het pizza forum in op de mogelijkheden en kennis van pizza en apparatuur. 

In verband met het coronavirus zijn op dit moment geen events mogelijk. Zodra het weer mogelijk is plannen wij nieuwe data.

Wilt u ook zo'n sessie bijwonen vul dan het aanvraag formulier in >

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND