Viresmo dealers

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde dealers die een eigen service dienst hebben van 24/7. De dealers van Viresmo zijn technische getraind en zijn ingericht met een demomodel van Viresmo zodat zij de klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren.


Metos

Bij Metos worden ze gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van hun aanbod in apparatuur, maar zit vooral in hun filosofie over verschillende keukens.

Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit deze ervaring en kennis kunnen zij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.

Meer info


Smeva

Als producent en servicepartner is Smeva al 100 jaar ‘dedicated to freshness’. Smeva is opgericht in 1920 en uitgegroeid tot hét innovatieve bedrijf voor uw koeltechniek oplossingen.

Koeltechniek op het hoogste niveau

Smeva ontwikkelt en produceert hoogwaardige koeltoonbanken, koelvitrines, koel- en vriescellen voor diverse klanten in binnen- en buitenland. Achter elk koelmeubel zit altijd exact de juiste koeltechniek. Daarnaast verzorgen we de installatie van de koelsystemen en bieden we onderhoud aan, voor diverse typen koelmeubels die onze klanten in gebruik hebben.

Meer info

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND