#RoadToSmartBaking

Bakhuis Con Amore

Hessenweg 110, De Bilt
Tel: 030-20 72 021

www.bakhuisconamore.nl

Bakhuis Con Amore is een bijzondere Italiaanse (pizza) bakkerij. Natuurlijk bakken wij de lekkerste en gezondste pizza’s. Wij doen dat volgens Italiaans recept met zoveel mogelijk verse ingrediënten uit eigen stadstuin, zuurdesem en lange rijping van het deeg. Maar ons belangrijkste ingrediënt is “Con Amore”. Bakhuis Con Amore is onderdeel van de Pizza Academy hier prijken de Neapolis, Serie S , Serie T ovens en de Scope (arm) deegmenger van Moretti Forni!

Ristorante L’arte Del Sapore

Langewijk 180, Dedemsvaart
Tel: 0523-208013
info@lartedelsapore.nl
http://www.lartedelsapore.nl/

Eigenaren Emanuele Renzullo en Gianluca Ciociola zorgen ervoor dat de Italiaanse cultuur tot leven komt in dit mooie dorp in Provincie Overijssel. Zij maken hier de traditionele Napolitaanse stijl pizza in de Neapolis oven van Moretti Forni! 

No Rules

Marie Heinekenplein 5-8, Amsterdam
Tel: 020-6618656
info@norules.nl
https://norules.nl/

Door de regels te volgen, krijg je echt een verrukkelijke pizza. Maar als je naar iets meer op zoek bent.. Iets wat je Holy Shit, WTF of OMG laat roepen. Iets wat je niet verwacht en je compleet overrompelt. Dan moet je de regels loslaten.

De allereerste Serie S Icon in Nederland is te bewonderen in het restaurant van Jacob Jan Boerma (Michelinster ***), Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel. Zet dit restaurant op je Bucketlist! 

Pasta, pizza & winebar Bella Ciao!

Strandboulevard west 2-6, Harderwijk

https://www.bellaciaoharderwijk.nl/

Het restaurant biedt een modern Italiaans concept met veel traditionele aspecten. Denk aan verse huisgemaakte pasta’s in ons pasta-lab, authentieke zuurdesem pizza’s met invloeden van over de hele wereld en traditionele Italiaanse koffie van versgemalen bonen. Omar Dahak (Michelinster *) bekend van restaurants de Boterlap heeft onderbegeleiding van Moretti LAB zijn pizzaconcept ontwikkeld. In het restaurant Bella Ciao prijkt de Serie S.

Farina

Alexandrine Tinneplein 2, Leiden
Tel: 071-7855891
info@farinaleiden.nl
https://farinaleiden.nl

Dagelijks draaien zij authentiek deeg. Wil je liever volkoren? Dat kan bij hen ook. De nieuwste en duurzame  ‘Moretti Forni Neapolis’ oven is ut Italië overgebracht om pizza’s beter tot hun recht te laten komen. Door de hoge temperatuur van deze oven is er een kortere bereidingstijd nodig waardoor de smaken van verse ingrediënten bewaard blijven. Daarnaast werken zij alleen met echt Italiaanse producten.

Is Morus

Raadhuisstraat 186, Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-475606
info@ismorus.nl
https://ismorus.nl/

Elke regione, streek, stad en zelfs dorp kent zijn eigen specialiteiten en typische gerechten Samen met de Italiaanse houding ten opzichte van eten en drinken vormt dit geheel: de Italiaanse keuken. Bij Is Morus, houden ze van de eerlijke Italiaanse keuken. Zoals de moeders in Italie koken, met de beste en verse ingredienten, maar vooral de liefde maken onze gerechten het allerlekkerst. Na een intensieve test in het Moretti LAB prijkt er nu een fantastische Serie S Icon in het restaurant.

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND