Historie

Verbeterde Ideal koelwerkbank

Verbeterde en geavanceerde Ideal koelwerkbank op INTERNORGA 2024

Maart 2024

Op de Internorga in Hamburg presenteren we voor het eerst onze verbeterde en geavanceerde koelwerkbank. Bezoek ons op de stand van NordCap GmbH & Co. KG (Hall B6 - Stand 432) en ontdek als een van de eersten de vernieuwde koelwerkbank van IDEAL AKE!  

EXTRA INFO INTERNORGA
Internorga algemene afbeelding

 INTERNORGA 2024

Februari 2024

Dit jaar staan wij wederom op de INTERNORGA 2024 te Hamburg. Uiteraard is er weer een geweldig programma samengesteld. Op basis van ons uitgebreide assortiment tonen wij oplossingen voor procesoptimalisaties in verschillende delen van de out-of-home markt.

EXTRA INFO INTERNORGA
Beststellers januari

Top 10 bestsellers januari

Januari 2024

Ontdek de top 10 bestsellers van NordCap Nederland deze maand! Van hoogwaardige koelingen tot professionele ovens - wij zijn jouw go-to groothandel voor premium horeca-apparatuur. Waarom kiezen professionals voor NordCap? Omdat service bij ons voorop staat. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers, speciaal voor ondernemers die gaan voor topkwaliteit. 

BEKIJK HIER ONZE TOPPERS

Terugblik HOST Milano 2023

Oktober 2023

Wij blikken terug op een succesvolle editie op Host Milano 2023! Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die ons heeft ontmoet tijdens deze beurs. Jullie aanwezigheid en bijdrage hebben deze editie onvergetelijk gemaakt. Eveneens gaat onze dank uit naar onze gewaardeerde partners NordCap GmbH & Co. KG, IDEAL AKE, NUOVAIR srl, Moretti Forni, Normann en Fogal Refrigeration Srl. samen hebben we deze beurs weer tot een succes mogen maken. 

Tour Facilitair 2023

Terugblik Tour Facilitair

Juni 2023

Wij blikken terug op een geweldige Tour Facilitair. Mede door de fenomenale organisatie hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Wij zijn er dan ook trots op om sponsor te mogen zijn van dit evenement. Uiteraard is deze dag mede onvergetelijk gemaakt door de fantastische deelnemers. 

3D stand INTERNORGA 2023

Maart 2023

De INTERNORGA beurs was weer een groot succes. Wij bedanken een ieder die zich bij ons heeft laten inspireren! Had u er graag bij willen zijn maar had u niet de mogelijkheid om ons te komen bezoeken? We leiden u graag rond door onze 3D stand, welke u kunt bekijken via onderstaande link.

Bekijk de 3D STAND

Innovatieprijs tijdens EuroShop

Maart 2023

Tijdens de EuroShop werd de nieuwe warmhoudvitrine HOT VARIO met gepaste trots gepresenteerd en heeft de Innovatieprijs gewonnen! De wereldprimeur vertegenwoordigt de perfecte oplossing voor Take Away. De innovatieve circulatieluchtverwarmingstechnologie zorgt voor een optimale temperatuur van uw verpakte warme snack.

Bekijk DE HOT VARIO

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND