Moretti Forni

Met een geschiedenis die rijk is aan traditie en passie voor het vak, is Moretti Forni vandaag de absolute leider in de productie van statische ovens voor pizzeria, banket en kleine bakkerij.

De connotatie van Italiaanse wortels die verband houden met het land van oorsprong, de traditie die van generatie op generatie is doorgegeven en de innovatieve kracht van nieuw management hebben Moretti Forni naar een globaliseringsproces geleid, waardoor het merk internationaal in 120 landen over de hele wereld is verspreid.

Een van de sterke punten is het brede productassortiment waardoor het bedrijf zich heeft kunnen diversifiëren en snel kan inspelen op de vele behoeften van een veranderende markt.

Hoofdkantoor, Fabriek

Moretti Forni, Hoofdkantoor

Moretti Forni
Apparatuur

Moretti Forni
Online Pizza Proffs

Moretti Forni
Projecten

AKE Ideal NordCap importeur Moretti Forni 1

Moretti Forni Neapolis

Neapolis 510 ° C is 's werelds krachtigste elektrische oven, ontworpen door Moretti om authentieke Napolitaanse pizza's te maken. Niemand is ooit zo ver gegaan als Moretti Forni om u maximale temperaturen te garanderen waarmee u een Napolitaanse pizza in minder dan 1 minuut kunt bakken!

De Neapolis-oven belichaamt de eeuwenlange expertise en handvaardigheid die van de Napolitaanse pizza een wereldberoemde levensstijl en voedselambassadeur hebben gemaakt. Een uitzonderlijk bakgereedschap met een geavanceerd ontwerp dat de traditie respecteert.

Moretti Forni heeft deze traditie bestudeerd om een ​​nieuw middel te ontwikkelen dat deze boodschap van uitmuntendheid naar alle uithoeken van de wereld zal overbrengen. We hebben de beste materialen gebruikt en de meest intelligente oplossingen toegepast om het stroomverbruik te beperken en ook het milieu te respecteren.

Ake ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza oven Nederland

Moretti Forni Serie S (ICON)

Nieuwe serie S is evolutie. Dankzij de innovatieve Eco Smartbaking-technologie wordt het energieverbruik met 30% verminderd, een energiebesparing die nog nooit eerder is vertoond in een traditionele statische oven.

Geavanceerde materialen en innovatieve combinatie systemen zijn verminderd met de minimale energieverspreiding naar de buitenkant.

De elektronische bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij het gebruiksvriendelijke grafische kleurendisplay. Het exclusieve Moretti Forni bakproces verenigt 70 jaar ervaring met de modernste en meest performante technologieën, zoals het gescheiden managen van boven- en onder vermogen met de automatische regeling van de benodigde energie, afhankelijk van de hoeveelheid te bakken producten.

AKE Ideal NordCap importeur Nederland Serie T Moretti Forni Pizza bandovenimpingement conveyor ovens Belt

Moretti Forni Serie T

Serie T staat synoniem voor constante betrouwbaarheid: een nieuwe generatiesprong in de geschiedenis van tunnelovens. 4 internationale patenten en 2 primaire doelen bereikt: ongeëvenaarde kookkwaliteit en de laagste buitentemperatuur in zijn categorie. Niet alleen pizza, maar ook vlees, pasta, groenten en vele andere voedingsproducten.

De bak efficiëntie wordt bereikt dankzij de intense lucht die door twee roestvrijstalen ventilatoren wordt geblazen om grote hoeveelheden pizza op een temperatuur te bereiden, wat resulteert in een lager verbruik zonder de kwaliteit en uniformiteit van het koken te verwaarlozen.

Ake ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza oven Nederland

Moretti Forni Ideck

De iDeck-lijn kenmerkt zich door intelligente producten die opmerkelijk gebruiksvriendelijk zijn, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dynamisch design en volledige functionaliteit.

Alle modellen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn uitgerust met een deur met enkele leuning voor gemakkelijke grip. De kookplaat is vuurvast. De maximale bedrijfstemperatuur is 450 ° C: een eigenschap die iDeck ovens uniek maakt in hun categorie.

De temperatuur wordt aangepast door efficiënte elektronica met exclusieve en revolutionaire Dual-Temp ® -technologie: in de bakkamer regelen twee thermokoppels de temperatuur van het plafond en de bodemplaat en passen deze onmiddellijk aan, die afzonderlijk door de operator kunnen worden ingesteld. Het resultaat is een perfecte bereiding voor elk type product.

Ake ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza bakkerij oven Nederland arm deeg scope menger

Moretti Forni Machinery

Naast de Pizza ovens en Bakkerij ovens leveren wij ook deeg mengers, spiraalmengers, planeetmengers, arm (scoop) mengers, opbolmachines, pizza pletters, pizza uitrolmachine, mozzerella snijder, pizza scheppen, pizza snijders, etc. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw concept helemaal voorzien kan worden van de beste apparatuur naar uw wens.

Moretti Forni Serie P

Veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en hoge kwaliteit zijn de kenmerken van serieP: elektronisch beheer met warmteregeling voor plafond en bodemplaat, timer, economie, kookprogramma's, versterkte en geïsoleerde deuren met materiaal van hoge dichtheid en een speciaal inzetstuk voor een duurzaam ontwerp.

Zijn veelzijdigheid wordt ook gegeven door de 3 verschillende beschikbare maten en de bakkamers die op verzoek kunnen worden geleverd met een interne hoogte tot 30 cm, ideaal voor het koken van producten die in hoogte stijgen. Het is ook mogelijk om de oven uit te rusten met een stoomgenerator voor directe toegang tot de kookkamer, ideaal voor producten die veel vocht nodig hebben.

Ake ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza bakkerij oven Nederland

Moretti Forni Serie F

serie F-Fanbake is de gloednieuwe serie heteluchtovens die Moretti naar het beste kwaliteits- en technologieniveau tilt op het gebied van de productie van bakkerijovens. Het vertegenwoordigt de beste technische oplossingen voor kookuniformiteit en energiebesparing: geproduceerd met bijzondere aandacht voor ontwerp en prestatie, legt serieF de uitgebreide ervaring van Moretti vast in het behandelen van dynamische warmtestromen met behulp van hoogwaardige materialen voor het handhaven van een lage temperatuur aan alle externe onderdelen van de oven.

Ake ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza bakkerij oven Nederland

Moretti Forni Serie R

Moretti's ervaring in het managen van warme luchtstromen in de bakkamer komt maximaal tot uiting in serieR in combinatie met de constante en continue rotatie van de trayswagen. De warmte "veegt" op deze manier niet maar "omhult" het product met een praktisch perfect resultaat.

De interne en externe opbouw van de R14E is volledig gemaakt van roestvrij staal en is uitgerust met dubbele glazen deur, kanaalafzuigkap, hoge dichtheid isolatie, binnenverlichting met halogeenlampen, afneembare trolley en zelfdiagnose.

Adaptive-Power Technology ®: automatische energie-aanpassing op basis van de hoeveelheid afgevuurd product. Het resultaat is energiebesparing en een grotere reactiviteit.

Met Custom Bake Technology kunt u tot 3 temperaturen programmeren met verschillende snelheden binnen dezelfde bakcyclus.

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND