We care for food

NordCap Nederland, We care for food!

Onze voeding
Voeding zorgt voor onze gezondheid, biedt geborgenheid en gezelligheid. Voedingsmiddelen verdienen dan ook onze tijd, aandacht, precisie. Er moet op de best mogelijke wijze mee worden omgegaan. NordCap Nederland hecht daarom veel belang aan de manier waarop levensmiddelen worden bewaard, opgeslagen, gekoeld en verwarmd. Onze mensen doen er alles aan om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden. Zo zorgen we mede voor een goed verloop van de hele voedingsketen. Voeding zorgt voor ons, NordCap Nederland zorgt voor voeding.

Onze aarde
En we zetten ons niet alleen onophoudelijk in voor de voedingsketen, we vinden de natuur en een goede leefomgeving zeker zo belangrijk. Dat is ook de reden waarom NordCap Nederland de samenwerking is aangegaan met de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV), die de bijenhouderij bevordert. Met hun bestuivingswerk zijn bijen immers niet alleen van ongekend belang voor onze voedselvoorziening, maar ook voor die van vele dieren, en dus voor de toekomst van onze planeet aarde.

Ons milieu
NordCap Nederland werkt daarom ook hard en consequent om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo willen we met onze producten een “groen” leven mogelijk maken. Duurzaamheid is voor ons gestoeld op drie pijlers: food waste, energiegebruik en recycling. We streven er bovendien naar voortdurend nieuwe stappen te zetten en met behulp van vooruitstrevende ideeën producten te ontwikkelen die nog duurzamer zijn en dus nog meer opleveren voor het milieu en de volgende generaties.

Onze zorg
Onze premiummerken zorgen ervoor dat wij zeker weten dat levensmiddelen een optimale behandeling krijgen. Voor gastronomie, catering, horeca en winkels. Onze producten bevinden zich in het eindstadium van de voedingsketen, wanneer de voeding in handen is van uw klanten of zelfs al op het bord ligt. Dankzij deze producten kunnen wij het verschil maken. En daar zijn wij trots op. Zorgen voor goed voedsel is namelijk zorgen voor mensen. En wij zorgen graag voor mensen. Voor onze medewerkers, voor onze relaties en voor hun eindgebruikers, de consumenten. 

Onze medewerkers
We zijn er trots op dat we zo veel betrokken en getalenteerde mensen tot ons team kunnen rekenen. Allen bieden we graag een fijne werkomgeving. En we zeiden het al: we zorgen goed voor onze medewerkers en hopen dat zij ook trots op ons zijn, trots dat ze voor NordCap Nederland mogen werken. Onze medewerkers zien wij dan ook als onze grootste kracht om nog betere productoplossingen te ontwikkelen.

Onze producten
Wij doen ons uiterste best om zowel onze productiefaciliteiten als onze producten continu te verbeteren. We ontwikkelen en verduurzamen ze daarom voortdurend. Onze “groene” apparatuur is ontworpen volgens de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Onophoudelijk zetten wij ons in om deze up-to-date te houden en nog meer te verbeteren.

Onze toekomst
NordCap Nederland investeert in de toekomst. Voor ons bedrijf, voor onze medewerkers en voor volgende generaties. Dat zit in ons DNA. We care for food.

Video:

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND