Nieuws

Voorinschrijving workshop Smart Hospitality in Foodservice

Mei 2023

De voorinschrijving is gestart. De workshop wordt gehouden op dinsdag en woensdag 13 en 14 juni van 09.30 tot 15.30 uur.
Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via één van onderstaande buttons. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

dinsdag 13 juni                             Woensdag 14 juni

Bekijk hier de uitnodiging

Workshop blast chilling en shock freezing

Mei 2023

Gastheer en expert Carsten Hülsmann geeft woensdag en donderdag 10 en 11 mei van 10.00 tot 14.00 uur een workshop blast chilling en shock freezing in het NordCap Experience Center te Waddinxveen. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via één van onderstaande buttons.

Woensdag 10 mei                             Donderdag 11 mei

Bekijk hier de uitnodiging

Fogal retrofit 

Mei 2023

Energiebesparing is één van de sleutels in de strijd tegen klimaatverandering. In dit perspectief willen zowel Fogal als wij een actieve steun zijn voor gerichte oplossingen om besparingen en milieu duurzaamheid te bevorderen. Daarom laten wij u graag kennismaken met een concrete en snelle oplossing: een retrofit-systeem met glazen draaideuren voor bestaande Fogal wandkoelingen. 

Bekijk hier de folder

Aftermovie INTERNORGA 2023

Maart 2023

De INTERNORGA beurs was weer een groot succes. Wij bedanken een ieder die zich bij ons heeft laten inspireren!
Had u er graag bij willen zijn maar had u niet de mogelijkheid om ons te komen bezoeken? We leiden u graag rond door onze 3D stand, welke u kunt bekijken via onderstaande link.

Bekijk hier onze 3D stand

Innovatieprijs tijdens EuroShop

Maart 2023

Tijdens de EuroShop werd de nieuwe warmhoudvitrine HOT VARIO met gepaste trots gepresenteerd en heeft de Innovatieprijs gewonnen! De wereldprimeur vertegenwoordigt de perfecte oplossing voor Take Away. De innovatieve circulatieluchtverwarmingstechnologie zorgt voor een optimale temperatuur van uw verpakte warme snack.

Bekijk hier de HOT VARIO

Openingsdagen NExC zijn gestart!

Februari 2023

Na meer dan één jaar verbouwen hebben wij afgelopen week vol trots ons nieuwe NordCap Experience Center NExC geopend! Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om dit geweldige resultaat te bereiken. Bekijk in onderstaande link het filmpje van de eerste openingsdagen. 

Bekjik hier het filmpje

Multifunctioneel trainingscentrum en nieuwe naam voor premium leverancier van foodequipment 

Januari 2023

Ake Ideal Nordcap gaat voortaan verder onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opent de premium leverancier van foodequipment uit Waddinxveen in januari 2023 een multifunctionele showroom: NordCap Experience Centre.

Lees het persbericht

Vacature commercieel medewerker binnendienst

September 2022

Per heden hebben wij de vacature commercieel medewerker binnendienst beschikbaar. Kent u iemand of bent u wellicht iemand die hier interesse in heeft klik dan op onderstaande link voor de complete vacature omschrijving. 

Naar vacature

Erkend leerbedrijf

Januari 2015

Wij begeleiden Jong Talent! SBB heeft NordCap Nederland erkenning afgegeven. Wij bieden aankomend talent de mogelijkheid om mee te werken in "eigen keuken". Hoe is het werken bij een fabrikant en groothandel. 

Meer lezen

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND