Nieuws

NordCap Nederland presenteert twee inspiratieconcepten op de HORECAVA 2024

November 2023

Wij introduceren op de HORECAVA 2024 twee inspiratieconcepten in het TrendLAB. 'The Journey' gaat over het proces dat food aflegt.
Bij 'The Day' laten we een high wine-streetfoodconcept zien. Bezoekers kunnen bovendien gratis deelnemen aan meer dan 50 workshops van (inter)nationale chefs op de beursvloer. 

Lees hier het persbericht

Uitnodiging eindejaarsevent

November 2023

Ons EXPERIENCE CENTER is nu een jaar geopend en we willen graag met u terugblikken op 2023 en u mee op reis nemen in onze plannen voor 2024. Dat gaan we doen op 12, 13 en 14 december van 14.00 tot 17.00 uur. Bekijk de uitnodiging in onderstaande link en meld u aan!

Bekijk hier de uitnodiging

Terugblik Host Milano 2023

Oktober 2023

Wij blikken terug op een succesvolle editie op Host Milano 2023! Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die ons heeft ontmoet tijdens deze beurs. Jullie aanwezigheid en bijdrage hebben deze editie onvergetelijk gemaakt. Eveneens gaat onze dank uit naar onze gewaardeerde partners NordCap GmbH & Co. KG, IDEAL AKE, NUOVAIR srl, Moretti Forni, Normann en Fogal Refrigeration Srl. samen hebben we deze beurs weer tot een succes mogen maken. 

Brochure Ideal AKE koel-/ & warmhoudapparatuur 2023

Augustus 2023

Voor alles is een oplossing. Daarom hebben we een digitale brochure betreft het Ideal AKE portfolio gemaakt. Hierin vindt u koel- & warmhoudapparatuur voor ieder concept. Wenst u meer informatie van het betreffende apparaat scan dan de betreffende QR-code op de productpagina met uw telefoon. Heeft u verdere vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling tel: 085-1043375 of per e-mail: sales@ake-ideal.nl. 

Bekijk hier de Ideal AKE brochure 2023

Rectificatie Nuovair brochure snelkoelers/shockfrosters 2023

Juli 2023

Helaas hebben wij moeten concluderen dat er een fout staat in de Nuovair brochure snelkoelers/shockfrosters welke wij in een eerdere nieuwsbrief hebben gedeeld. De snelkoelers P5.2, P10.2 en P15.2 zijn namelijk NIET geschikt voor EN. In onderstaande link vindt u de juiste versie van Nuovair brochure terug. 

Bekijk hier de Nuovair brochure

Terugblik workshop "Smart Hospitality in Foodservice"

Juni 2023

We kijken terug op twee fantastische workshopdagen vol inspiratie en kennisdeling! Er waren geweldige sprekers aanwezig: Adreas Schafer van IDEAL AKE, Christian Kolb van IDEAL AKE en Stefan Meens van Vital Food Group. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen! Dit zelfde geldt voor alle enthousiaste deelnemers die deze dagen mede onvergetelijk hebben gemaakt. Bekijk via onderstaande link onze aftermovie voor een prachtige terugblik van de hoogtepunten! 

Bekijk hier de aftermovie

Terugblik Tour Facilitair

Juni 2023

Wij blikken terug op een geweldige Tour Facilitair. Mede door de fenomenale organisatie hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Wij zijn er dan ook trots op om sponsor te mogen zijn van dit evenement. Uiteraard is deze dag mede onvergetelijk gemaakt door de fantastische deelnemers. 

Exclusieve actie van Ideal!

Mei 2023

Gedurende de periode van 1 juni tot 1 december 2023 bieden we in samenwerking met Ideal een extra korting van 2,5% op het hoogwaardige standaard programma Ideal koel- en vrieswerkbanken. Meer weten over deze actie? Neem contact op met onze verkoopafdeling tel: 085-1043375 of per e-mail: sales@ake-ideal.nl

Bekijk hier de koel- en vrieswerkbanken

Fogal retrofit 

Mei 2023

Energiebesparing is één van de sleutels in de strijd tegen klimaatverandering. In dit perspectief willen zowel Fogal als wij een actieve steun zijn voor gerichte oplossingen om besparingen en milieu duurzaamheid te bevorderen. Daarom laten wij u graag kennismaken met een concrete en snelle oplossing: een retrofit-systeem met glazen draaideuren voor bestaande Fogal wandkoelingen. 

Bekijk hier de folder

Aftermovie INTERNORGA 2023

Maart 2023

De INTERNORGA beurs was weer een groot succes. Wij bedanken een ieder die zich bij ons heeft laten inspireren!
Had u er graag bij willen zijn maar had u niet de mogelijkheid om ons te komen bezoeken? We leiden u graag rond door onze 3D stand, welke u kunt bekijken via onderstaande link.

Bekijk hier onze 3D stand

Innovatieprijs tijdens EuroShop

Maart 2023

Tijdens de EuroShop werd de nieuwe warmhoudvitrine HOT VARIO met gepaste trots gepresenteerd en heeft de Innovatieprijs gewonnen! De wereldprimeur vertegenwoordigt de perfecte oplossing voor Take Away. De innovatieve circulatieluchtverwarmingstechnologie zorgt voor een optimale temperatuur van uw verpakte warme snack.

Bekijk hier de HOT VARIO

Openingsdagen NExC zijn gestart!

Februari 2023

Na meer dan één jaar verbouwen hebben wij afgelopen week vol trots ons nieuwe NordCap Experience Center NExC geopend! Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om dit geweldige resultaat te bereiken. Bekijk in onderstaande link het filmpje van de eerste openingsdagen. 

Bekjik hier het filmpje

Multifunctioneel trainingscentrum en nieuwe naam voor premium leverancier van foodequipment 

Januari 2023

Ake Ideal Nordcap gaat voortaan verder onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opent de premium leverancier van foodequipment uit Waddinxveen in januari 2023 een multifunctionele showroom: NordCap Experience Centre.

Lees hier het persbericht

Vacature commercieel medewerker binnendienst

September 2022

Per heden hebben wij de vacature commercieel medewerker binnendienst beschikbaar. Kent u iemand of bent u wellicht iemand die hier interesse in heeft klik dan op onderstaande link voor de complete vacature omschrijving. 

Naar vacature

Erkend leerbedrijf

Januari 2015

Wij begeleiden Jong Talent! SBB heeft NordCap Nederland erkenning afgegeven. Wij bieden aankomend talent de mogelijkheid om mee te werken in "eigen keuken". Hoe is het werken bij een fabrikant en groothandel. 

Meer lezen

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND