Nieuws

Spring deal: 3% extra korting op alle Ideal AKE bestellingen!

April 2024

Bespaar 3% op bestellingen m.b.t Ideal AKE apparatuur! Met de zomer in zicht en de temperaturen die stijgen, verlaagt Ideal AKE tijdelijk haar prijzen: profiteer nu van een exclusieve korting van 3%. Deze aanbieding is geldig voor bestellingen geplaatst tussen 15 april en 31 mei 2024. Let op dat deze aanbieding niet geldt voor onderdeel bestellingen, staffelkortingen en niet gecombineerd kan worden met bestaande speciale prijzen. Begin de lente dus goed en profiteer van deze geweldige actie!

Lees hier meer

Trots moment!

April 2024

Bij NordCap Nederland gaan we verder dan alleen grootkeuken- en koeltechnische apparatuur. We streven naar een betere leefomgeving en dragen ons steentje bij aan maatschappelijke initiatieven. Dit doen we al jaren met passie, en we zijn vastberaden om dit voort te zetten. Vandaag hebben we dan ook een checque overhandigd aan de Nederlandse Bijenhoudersvereniging.

Lees hier het bericht
Bestsellers maart

Top 10 bestsellers maart

Maart 2024

Ontdek de top 10 bestsellers van NordCap Nederland deze maand! Van hoogwaardige koelingen tot professionele ovens - wij zijn jouw go-to groothandel voor premium horeca-apparatuur. Waarom kiezen professionals voor NordCap? Omdat service bij ons voorop staat. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers, speciaal voor ondernemers die gaan voor topkwaliteit. 

Bekijk hier onze toppers

Meet the team: Tim

Maart 2024

Ontmoet Tim: onze dealer manager. In deze functie is hij het 1e aanspreekpunt voor onze klanten en de schakel tussen onze klanten en onze organisatie. Om feeling te houden met wat er speelt in de markt bezoekt hij onze klanten regelmatig, neemt deel in brancheverenigingen en vertegenwoordigd onze organisatie op relevante internationale beurzen. 

Lees hier het interview

Persbericht: IDEAL AKE presenteerde op de Internorga de nieuwe generatie GN-koelwerkbanken

Maart 2024

Met een sterke focus op de groeiende uitdagingen in de horeca en de detailhandel presenteerde IDEAL AKE trots zijn nieuwe koelwerkbanken op de Internorga in Hamburg. Het bedrijf stelt nieuwe normen op het gebied van hygiëne, service, digitalisering, duurzaamheid & energie-efficiëntie, en ontwerp & personalisatie. Ze bieden niet alleen een solide basis voor geoptimaliseerde processen, maar ook een hoge opslagcapaciteit met energiebesparende koeling. Lees hieronder het persbericht. 

Lees hier het persbericht

Workshop - The Configurator 

Maart 2024

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor onze workshop "The Configurator" - georganiseerd door Fogal Refrigeration srl en NordCap Nederland. We bieden een unieke gelegenheid om kennis te maken met het efficiënt configureren van wandkoelingen. Deze workshop is speciaal ontworpen om jullie als professionals in staat te stellen om met gemak en eenvoud hoogwaardige configuraties te realiseren.
Wanneer: dinsdag 16 april en woensdag 17 april
Tijd: van 9.00 tot 13.00 uur
Waar: NordCap Experience Center - NExC, Kanaaldijk 34 , 2741 PA  Waddinxveen
Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Schrijf je hier in!
Combi afbeelding NordCap catalogi 2024 2

NordCap digitale catalogi

Maart 2024

Wij zijn verheugd om de nieuwe digitale NordCap catalogus Xpress te presenteren, met meer dan 400 producten op het gebied van koel-, kook- en spoeltechniek, die doorgaans direct uit voorraad leverbaar zijn. Download hier de NordCap Xpress

Per heden ook beschikbaar: de nieuwe digitale COOL-LINE catalogus 2024, onze budgetlijn met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met de nieuwe snelkoelers van de Entry-serie, twee nieuwe pizza-koeltafels met EN-maatvoering en de nieuwe panoramakoelvitrine in zilver met vochtregulering, wachten nieuwe producten erop door jou ontdekt te worden. Download hier de COOL-LINE catalogus

Geweldig nieuws!

Maart 2024

We zijn enorm verheugd om onze dynamische samenwerking aan te kondigen met mede-eigenaar Vincenzo OnNembo van de innovatieve productie- en afhaalruimte, nNextDoor! Onlangs had Entree Magazine het genoegen om Vincenzo OnNembo te interviewen bij NordCap Nederland, waar hij zijn inzichten deelde als zowel ondernemer als het brein achter Amsterdam's Nnea, waar hij zijn ervaringen met onze eersteklas Pizza- en Bakkerijoven van Moretti Forni besprak. Een grote shoutout naar het fantastische team van Van Gestel voor hun uitzonderlijke steun! Benieuwd om achter de schermen te kijken, lees het interview! 

Lees hier het interview
Beststellers februari

Top 10 bestsellers februari

Februari 2024

Ontdek de top 10 bestsellers van NordCap Nederland deze maand! Van hoogwaardige koelingen tot professionele ovens - wij zijn jouw go-to groothandel voor premium horeca-apparatuur. Waarom kiezen professionals voor NordCap? Omdat service bij ons voorop staat. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers, speciaal voor ondernemers die gaan voor topkwaliteit. 

Bekijk hier onze toppers

Terugblik workshop The Day

Februari 2024

Graag blikken we met je terug op drie goed bezochte en geslaagde workshop dagen gehouden in ons NExC. Deze workshop werd georganiseerd door Ideal AKE, JDV en NordCap Nederland. Onze hartelijke dank aan alle sprekers en deelnemers voor hun waardevolle interactie tijdens deze dagen. Heb je onze workshop "The Day" gemist en had je hem graag willen bijwonen? Laat dan hier een bericht achter, bij voldoende interesse zullen we binnenkort nog een workshop "The Day" organiseren. 

Bekijk hier de aftermovie

Trots!

Februari 2024

Trots op onze samenwerking met Alain Simonis van het sprankelende nieuwe Spaanse restaurant Beso by Simonis in Scheveningen! Entree Magazine heeft hem onlangs geïnterviewd namens ons, NordCap Nederland, over zijn ervaringen met de koelingen van Ideal AKE. Dank aan het team van Qook voor hun voortreffelijke samenwerking. Lees het interview voor een kijkje achter de schermen en ontdek zijn bevindingen!

Lees hier het interview

Trots!

Februari 2024

Trots op onze samenwerking met Mike van de Laar van delicatessezaak en horecagroothandel La Casera in Gemeente EIndhoven! Entree Magazine heeft hem geïnterviewd namens ons, NordCap Nederland, over zijn ervaringen met de koelingen van Ideal AKE. Dank aan Rob van den Biggelaar van Biggelaar Koeltechniek voor de geweldige samenwerking. Lees het interview voor een kijkje achter de schermen en ontdek zijn bevindingen!

Lees hier het interview

Meet the team: Duncan

Februari 2024

Ontmoet Duncan onze commercieel medewerker binnendienst. De positieve energie die hij uit zijn dagelijkse leven haalt, zet hij graag in bij zijn werk. Als adviseur op de binnendienst bij NordCap Nederland speelt hij een rol naar het succes van onze klanten. Zijn jarenlange ervaring in de horeca en grootkeukenwereld stellen hem in staat om met onze partners en ondernemers mee te denken en passende aanbevelingen te doen. 

Lees hier het interview

Trots!

Januari 2024

Trots op onze samenwerking met Hans van Wolde van Restaurant Brut 172**! Entree Magazine heeft hem geïnterviewd namens ons, NordCap Nederland, over zijn ervaringen met de koelingen van Ideal en Fogal. Dank aan Houten Koeltechniek voor de geweldige samenwerking. Lees het interview voor een kijkje achter de schermen en ontdek zijn bevindingen!

Lees hier het interview
DSC1200 8348

Terugblik HORECAVA 2024

Januari 2024

Wat een waanzinnige week op de HORECAVA 2024 TrendLAB! Shout-out naar ons fantastische team en partners voor de energie en innovatie. Bedankt aan alle geweldige mensen die we hebben ontmoet - jullie maken ons werk geweldig! Geniet na met onze aftermovie!

Bekijk hier de aftermovie

Brochure Ideal AKE koel-/ & warmhoudapparatuur 2023

Augustus 2023

Voor alles is een oplossing. Daarom hebben we een digitale brochure betreft het Ideal AKE portfolio gemaakt. Hierin vindt u koel- & warmhoudapparatuur voor ieder concept. Wenst u meer informatie van het betreffende apparaat scan dan de betreffende QR-code op de productpagina met uw telefoon. Heeft u verdere vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling tel: 085-1043375 of per e-mail: sales@ake-ideal.nl. 

Bekijk hier de Ideal AKE brochure 2023

Rectificatie Nuovair brochure snelkoelers/shockfrosters 2023

Juli 2023

Helaas hebben wij moeten concluderen dat er een fout staat in de Nuovair brochure snelkoelers/shockfrosters welke wij in een eerdere nieuwsbrief hebben gedeeld. De snelkoelers P5.2, P10.2 en P15.2 zijn namelijk NIET geschikt voor EN. In onderstaande link vindt u de juiste versie van Nuovair brochure terug. 

Bekijk hier de Nuovair brochure

Fogal retrofit 

Mei 2023

Energiebesparing is één van de sleutels in de strijd tegen klimaatverandering. In dit perspectief willen zowel Fogal als wij een actieve steun zijn voor gerichte oplossingen om besparingen en milieu duurzaamheid te bevorderen. Daarom laten wij u graag kennismaken met een concrete en snelle oplossing: een retrofit-systeem met glazen draaideuren voor bestaande Fogal wandkoelingen. 

Bekijk hier de folder

Vacature commercieel medewerker binnendienst

September 2022

Per heden hebben wij de vacature commercieel medewerker binnendienst beschikbaar. Kent u iemand of bent u wellicht iemand die hier interesse in heeft klik dan op onderstaande link voor de complete vacature omschrijving. 

Naar vacature

Erkend leerbedrijf

Januari 2015

Wij begeleiden Jong Talent! SBB heeft NordCap Nederland erkenning afgegeven. Wij bieden aankomend talent de mogelijkheid om mee te werken in "eigen keuken". Hoe is het werken bij een fabrikant en groothandel. 

Meer lezen

NordCap Nederland
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND